Dyrk på liten plass!

Har du en balkong eller en liten hageflekk? Da kan du dyrke urter, grønnsaker og blomster hele sesongen, bare i mindre skala enn i en stor kjøkkenhage. Du blir ikke selvforsynt men du får gode opplevelser med jord under neglene, bedre forståelse for kretsløpet og så er det lite som slår smaken av egendyrkede solmodne tomater og krydderurter!

Denne kvelden får du inspirasjon til å lage en liten frodig oase med spiselige vekster. Vi skal bla prate om hvordan vi kan lage god levende matjord til potter, blomsterkasser og pallekarmer.  Hvilke vekster som passer i den lille hagen og hvordan og når er det lurt å så de ulike frø. Vi skal prate om hvordan man kan egen luktfri kompost og gjødsel til plantene og hvordan man kan dyrke i høyden og optimere utbyttet på begrenset plass.

Vi skal også lage enkle potter av avispapir og ikke minst så litt frø, som du får med hjem til å starte sesongen.

Pris 150 kr pr pers. inkl. potter, såjord, frø, kaffe og te og kjeks! Påmeldingen er bindende.
Sees vi 19. mars kl. 18?

Påmelding skjer via mail til wald@wald.no – velkommen!