Afternoon tea / April og Mai (fullbooket)

Nye datoer for Afternoon tea på wald er satt! Lørdag 18. april og 9. mai vil du og en venn/venninne kunne nyte ferske finger-sandwicher, nystekte scones, syltetøy, clotted cream og kaker, og nytrukket te eller kaffe i WALDs særegne omgivelser. Maten er selvfølgelig hjemmelaget fra den beste av de beste @pepperkornet_  

Dette er en sjarmerende britisk tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Det blir dekket på med nydelig servise, og det blir ikke annet enn god stemning!

Prisen til Afternoon tea er 390,- Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, og påmelding er bindende. Betaling blir gjort på WALD når dere kommer. Meld deg på ved å sende mail til wald@wald.no. Plassene fylles raskt så det er lurt å være tidlig ute.

Vi på Wald gleder oss til #afternoonteapåwald og håper dere gjør det samme. God uke videre!