Morsdag 9. februar

Søndag 9. februar er det morsdag og tid for å hedre alle de flotte mammaene der ute. Hva med å overraske med en deilig frokost, et fint kort og en liten gave? Vi har kommet opp med noen nydelige gavetips som vil gi glede!

Det finnes ikke noe koseligere enn fine stunder sammen. Gi bort en av våre deilige, økologiske teer og håndlaga sjokolade med gullblad og tørkede bær, og nyt dette i lag en kald februarkveld. 

Smykkene på WALD er håndplukka ut fra design og håndverkskvalitet, og et smykke er noe man alltid setter pris på! Vi har et bredt utvalg av ringer, øredobber, halskjeder og armbånd fra bla. Elisabeth Bärwald, Hege Osdalen, Hedvig Sommerfeldt, Anette Guldager og Berit Kowalski.  

Interiørfavoritter til hjemmet er noe som aldri slår feil. Bildene fra Dybdahl & Co og VanillaFly gir både farge og liv til et rom, med sterke eller duse farger og fine motiver. Lampene fra Seletti og lysestakene på WALD lyser opp veien. Velg mellom fasan-, kiwi-, eller kubolysestake. Disse er med på å gi et gøyalt og personlig preg i hjemmet. 

De deiligste plaggene i silke fra det danske, bærekraftige merket Sissel Edelbo er også en flott gave å få. Hva med å gi din kjære mor et nydelig skjerf eller en kimono i flotte farger og deilig stoff? Dette er unike plagg som det kun finnes én av hver av, og som man har i mange år frem i tid.

Vi pakker gjerne inn gaver- så send oss en melding så pakker vi det lekkert inn for deg og gjør det klart til henting! For flere gavetips se WALD på Facebook eller by_wald på Instagram.