2-årsjubileum

Lørdag 24. november fylte Wald to år!

Det har skjedd så mye spennende disse to årene og det har også vært krevende. Wald har blitt en kulturhybrid- hvor vi får ting til å skje, utstillinger, foredrag, bokbad og Afternoon tea.

Hvorfor gjør vi dette? Jo fordi vi ønsket å skape noe, være et sted man kan bli inspirert og få en god opplevelse. Være med på å gjøre byen levende og skape arbeidsplasser. På disse to årene har Porsgrunn blitt enda mer attraktivt og spennende. Noe av det nye som har kommet er nytt hotell, øya med boliger og Øya spiseri, jernbane, kirke, Skomværkvartalet med boliger, ny miljøgate Storgata, nytt gatenavn- oppkalt etter en kvinne- Bjørg Viks gate! Det har i tillegg til dette kommet syv nye butikker i nærheten av oss.

Som dere skjønner – Porsgrunn ruler!

Og sist men ikke minst, en storm varm klem til alle som heier på oss, gode kunder som støtter oss og dere ute på sosiale medier – tusen tusen takk, vi er både glad og takknemlig!