Jubileumsuke på Wald

Jubileumsuke på Wald!

Wald har vært ett år i Storgata 90 i Porsgrunn 25. november. Dette feirer vi en hel uke til ende fra 17. – 24. november med forskjellige arrangementer.

 

  1. november kl. 13-18 Afternoon Tea.

Dette er en sjarmerende britisk tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Meningen er at man skal nyte et mellommåltid i inspirerende omgivelser. Maten er selvfølgelig hjemmelaget fra Pepperkornet. (Dette arrangementet er fullbooket.)

 

  1. november maleri- og keramikkutstilling: ”Et streif av middelhavsvind på Wald”.

Denne dagen vil dere kunne se vakre oljemalerier av Hege Elisabeth Haugen. Kunstneren er tidligere Nerdrumelev og har flerårig utdannelse fra The Florence Academy of Art i Firenze.

Vi vil også vise dere limited edition for Wald. Keramikk fra nord-Spania Bisbal, hvor Wald har vært med på å bestemme form og glasur.

 

  1. november kl. 18-21 Foredrag/boklansering: ”Livsvegen” Poesi og bilder.

Vigdis Blindheim og Ragnar Steinstad deler liv og interesse for naturen og det kreative. De har samarbeidet lenge og nært om dikt og foto, især etter avsluttet yrkesliv som lærer og elektriker. Nå har samarbeidet blitt boka «Livsvegen». Gjennom hele året har Wald hatt en foredragsserie om det å gå eller finne sin egen vei. Litteraturgarasjen Intervjuer Blindheim og Stenstad om «Livsvegen» som årets avslutning på denne serien. Det blir mulighet for å kjøpe vin, øl og alkoholfritt under foredraget.

 

  1. november kl. 13-18. Hurra! Wald feirer ett år.

Vi feirer ettårs-jubileum med gode tilbud, konkurranser, hjemmebakt fra Pepperkornet og noe godt i glasset.

 

Du er hjertelig velkommen. Håper å se deg. Hilsen oss på Wald!