Afternoon Tea 20. oktober

Påmelding:
Menyen er beregnet for minimum 2 personer. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, og påmelding er bindende. Send mail til wald@wald.no.
 
Pris: Afternoon Tea 325,-p.p.
Afternoon Tea pluss et glass prosecco 410,-p.p.
 
Lørdag 20. oktober kl. 13 vil du og en venn/venninne kunne nyte ferske finger-sandwicher, nystekte scones, syltetøy, krem og kaker, og nytrukket te eller kaffe i WALDs særegne omgivelser. Maten er selvfølgelig hjemmelaget.
 
Dette er en sjarmerende britisk tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Meningen er at man skal nyte et mellommåltid i inspirerende omgivelser og med det fineste porselen, glass og bestikk.
 
WALD er så heldig å ha et samarbeid med Tim Jordsmyr Holm fra Pepperkornet i Porsgrunn.
Tim har vokst opp i kasserollene til mor. Dette (samt eksperimentell kokkejobb i militæret) kan nok ta mye av æren for at vi i dag kan nyte hans kulinariske spesialiteter. Han har nærmest et lidenskapelig forhold til råvarene; noe som fører til kjærlig behandling og spennende smaker.
www.pepperkornet.no