Økologisk Afternoon Tea

  

 

 

 

Økologisk Afternoon Tea.

For tredje gang og stor suksess blir det servert afternoon tea på Wald! Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, og påmelding er bindende. Send mail til wald@wald.no

Lørdag 29. september kl. 13 vil du og en venn/venninne kunne nyte ferske finger-sandwicher, nystekte scones, syltetøy, clotted cream og kaker, og nytrukket te eller kaffe i WALDs særegne omgivelser. Maten er selvfølgelig hjemmelaget.

Dette er en sjarmerende britisk tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Meningen er at man skal nyte et mellommåltid i inspirerende omgivelser og med det fineste porselen, glass og bestikk.

Menyen er beregnet for minimum 2 personer.
Pris:
Afternoon Tea 325,- p.p.
Afternoon Tea pluss et glass prosecco 410,- p.p.

Vi gleder oss til å gi deg en opplevelse!