Afternoon Tea lørdag 17. mars kl. 13-17

Vi i WALD vil gjerne være med på Spis ute -uka, selv om vi ikke er en kafé eller restaurant.

Afternoon Tea er en sjarmerende britisk tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Meningen er at man skal nyte et mellommåltid i inspirerende omgivelser og med det fineste porselen, glass og bestikk.

OBS: Påmelding: 20 plasser.
Bindende påmelding (når du sender mail).
Vi har kun plass til 20 personer, så her gjelder førstemann til mølla ved å sende en mail til wald@wald.no med ditt navn, tlf.nummer, samt navn på din venn innen tirsdag 13.mars.
Pris: 
Afternoon Tea 265,-p.p.
Afternoon Tea pluss et glass prosecco 340,-p.p.

Lørdag 17.mars fra kl. 13 vil du og en venn/venninne kunne nyte ferske finger-sandwicher, nystekte scones, syltetøy, krem og kaker, og nytrukket te eller kaffe i WALDs særegne omgivelser. Maten er selvfølgelig hjemmelaget. WALD er så heldig å ha et samarbeid med Tim Jordsmyr Holm fra Pepperkornet i Porsgrunn.
http://www.pepperkornet.no/

Tim har vokst opp i kasserollene til mor. Dette (samt eksperimentell kokkejobb i militæret) kan nok ta mye av æren for at vi i dag kan nyte hans kulinariske spesialiteter. Han har nærmest et lidenskapelig forhold til råvarene; noe som fører til kjærlig behandling og spennende smaker.

Vi gleder oss!